Filtrera & anpassa

Viner från Domaine de l Amandier

Martin Texier son till ikoniske Eric Texier gav upp ekonomistudierna för att på allvar bli vinbonde. 2014 grundade han Domaine de lAmandier i Ouveze i norra Rhne. Han har fem hektar med vingårdar till sitt förfogande i samma område som pappan - Saint ...

Läs mer om Domaine de l Amandier

Vi har tyvärr inga viner från den angivna producenten, men du kan hitta andra populära viner här nedanför.

Populära viner hos Winefinder

Tyvärr har vi just nu inga viner i butiken som matchade din sökning. Kanske något av våra mest populära viner kan vara av intresse?

Dölj atlas

Mer om viner från Domaine de l Amandier

Martin Texier (son till ikoniske Eric Texier) gav upp ekonomistudierna för att på allvar bli vinbonde. 2014 grundade han Domaine de l'Amandier i Ouveze i norra Rhône. Han har fem hektar med vingårdar till sitt förfogande i samma område som pappan - Saint-Julien-en-Alban - och vars vingårdar han nu också sköter om. 

Martin gör traditionella röda viner på druvor som syrah, cinsault och grenache. Men också en frisk och fruktig pet nat (petillant naturel) från chasselas och muscat.

Hitta dina favoriter

Välj ur ett av de bredaste sortimenten på marknaden och mixa din egen vinlåda eller välj en av våra färdigkomponerade temalådor.

Vin på väg

Trygg E-handel ska också vara bekväm och snabb. Våra mest populära viner levereras på bara 2-6 dagar! Det är snabba leveranser.

Levererat och klart

Vinerna kommer hem till din dörr, alternativt till närmaste Best Transport-depå. Betala via Klarna när du fått ditt vin.

Så handlar du