Filtrera & anpassa

Viner från Domaine Cordier

Domaine Cordier är en liten familjeegendom som drivs av Christophe Cordier, som tog över arbetet på gården efter sin far. Efter övertagandet började Christophesälja vin under sitt eget namn och har sedan dess lyft kvaliteten rejält. Idag anses han ...

Läs mer om Domaine Cordier

Vi har tyvärr inga viner från den angivna producenten, men du kan hitta andra populära viner här nedanför.

Populära viner hos Winefinder

Tyvärr har vi just nu inga viner i butiken som matchade din sökning. Kanske något av våra mest populära viner kan vara av intresse?

Dölj atlas

Mer om viner från Domaine Cordier

Domaine Cordier är en liten familjeegendom som drivs av Christophe Cordier, som tog över arbetet på gården efter sin far. Efter övertagandet började Christophe sälja vin under sitt eget namn och har sedan dess lyft kvaliteten rejält. Idag anses han vara en av toppodlarna i området. Christophes vingårdar ligger på sluttningar med perfekt solexponering i kalkrika jordar. Man producerar bland annat Macôn Blanc, Bourgogne Blanc, St. Vèran och Pouilly-Fuissé.  Rankorna har en hög medelålder och man gör mycket låga skördeuttag för att få koncentrerade viner med djup och elegans. Vinerna är moderna, fruktdrivna och fylliga med härlig mineralton och väl avvägd fatton. Den fylliga och fruktdrivna stilen på vinerna uppnås genom att man väntar ganska länge med att skörda, för att druvorna skall få så hög sockerhalt som möjligt. Ingen filtrering tillämpas i vineriet.

Hitta dina favoriter

Välj ur ett av de bredaste sortimenten på marknaden och mixa din egen vinlåda eller välj en av våra färdigkomponerade temalådor.

Vin på väg

Trygg E-handel ska också vara bekväm och snabb. Våra mest populära viner levereras på bara 2-6 dagar! Det är snabba leveranser.

Levererat och klart

Vinerna kommer hem till din dörr, alternativt till närmaste Best Transport-depå. Betala via Klarna när du fått ditt vin.

Så handlar du