Filtrera & anpassa

Viner från Domaine Collin

Domaine Collin drivs av paret Philippe och Marie-Hélne Collin. Philippe kommer ursprungligen från Champagne där hans familj fortfarande arbetar som vinbönder - men när det var dags för Philippe att själv starta en egendom så fick priserna i ...

Läs mer om Domaine Collin
Dölj atlas

Mer om viner från Domaine Collin

Domaine Collin drivs av paret Philippe och Marie-Hélène Collin. Philippe kommer ursprungligen från Champagne där hans familj fortfarande arbetar som vinbönder - men när det var dags för Philippe att själv starta en egendom så fick priserna i hemregionen honom att leta på andra ställen i Frankrike. 

I Limoux hittade han de perfekta förutsättningarna för att göra bra bubbel. Här fanns en tradition som sträckte sig bak till 1500-talet och kalkrika jordmånar som gjorda för odling av just druvor till mousserande vin. 1980 köpte han egendomen och planterade pinot noir, chardonnay och chenin blanc. Idag är Domaine Collin kända för att göra prisvärda kvalitetsviner på just dessa druvor. 

Hitta dina favoriter

Välj ur ett av de bredaste sortimenten på marknaden och mixa din egen vinlåda eller välj en av våra färdigkomponerade temalådor.

Vin på väg

Trygg E-handel ska också vara bekväm och snabb. Våra mest populära viner levereras på bara 2-6 dagar! Det är snabba leveranser.

Levererat och klart

Vinerna kommer hem till din dörr, alternativt till närmaste Best Transport-depå. Betala via Klarna när du fått ditt vin.

Så handlar du