Filtrera & anpassa

Viner från Domaine Chatelain

Familjen Chatelain har producerat vin i Loiredalen sedan 1630. André Chatelain som dog 2005 var mannen som var först ut i hela Pouilly-Sur-Loire med att exportera sina viner och satte appellationen på den internationella kartan för förstklassiga ...

Läs mer om Domaine Chatelain
Dölj atlas

Mer om viner från Domaine Chatelain

Familjen Chatelain har producerat vin i Loiredalen sedan 1630. André Chatelain som dog 2005 var mannen som var först ut i hela Pouilly-Sur-Loire med att exportera sina viner och satte appellationen på den internationella kartan för förstklassiga viner. Idag är det den 12e generationen som driver denna vingård som är på 30 hektar och uteslutande är fokuserad på Sauvignon Blanc.

Hitta dina favoriter

Välj ur ett av de bredaste sortimenten på marknaden och mixa din egen vinlåda eller välj en av våra färdigkomponerade temalådor.

Vin på väg

Trygg E-handel ska också vara bekväm och snabb. Våra mest populära viner levereras på bara 2-6 dagar! Det är snabba leveranser.

Levererat och klart

Vinerna kommer hem till din dörr, alternativt till närmaste Best Transport-depå. Betala via Klarna när du fått ditt vin.

Så handlar du