Filtrera & anpassa

Viner från Champagne Charpentier

Familjen Charpentier gör excellenta champagner med fina bubblor, inbjudande doft och torr frisk smak. Man har drygt 20 hektar till förfogande i Charly känt för slaget miraklet vid Charly-sur-Marne i första världskriget med perfekta sydsluttningar ner ...

Läs mer om Champagne Charpentier
Dölj atlas

Mer om viner från Champagne Charpentier

Familjen Charpentier gör excellenta champagner med fina bubblor, inbjudande doft och torr frisk smak. Man har drygt 20 hektar till förfogande i Charly (känt för slaget "miraklet vid Charly-sur-Marne" i första världskriget") med perfekta sydsluttningar ner mot floden Marne. Egendomen är en av de äldsta famijleägda privata vingårdarna i Champagne och har ägts av familjen Charpentier sedan 1855. Sedan 1988 är det Jean-Marc och hans fru Céline som står för driften som numera inbegriper ekologisk odling utan insektsgifter. Man är dock inte ekologiskt certifierade. 

Hitta dina favoriter

Välj ur ett av de bredaste sortimenten på marknaden och mixa din egen vinlåda eller välj en av våra färdigkomponerade temalådor.

Vin på väg

Trygg E-handel ska också vara bekväm och snabb. Våra mest populära viner levereras på bara 2-6 dagar! Det är snabba leveranser.

Levererat och klart

Vinerna kommer hem till din dörr, alternativt till närmaste Best Transport-depå. Betala via Klarna när du fått ditt vin.

Så handlar du