Filtrera & anpassa

Viner från Domaine Chandon de Briailles

Chandon de Brailles har varit i samma familjs ägo sedan 1834 och bedriver idag biodynamisk jordbruk på sina 13,7 hektar, i Corton, Corton-Charlemagne, Savigny-les-Beaune och Pernand-Vergelesses. Egendomen ägs av Comte Aymar och Nadine de Nicolay och ...

Läs mer om Domaine Chandon de Briailles

Vi har tyvärr inga viner från den angivna producenten, men du kan hitta andra populära viner här nedanför.

Populära viner hos Winefinder

Tyvärr har vi just nu inga viner i butiken som matchade din sökning. Kanske något av våra mest populära viner kan vara av intresse?

Dölj atlas

Mer om viner från Domaine Chandon de Briailles

Chandon de Brailles har varit i samma familjs ägo sedan 1834 och bedriver idag biodynamisk jordbruk på sina 13,7 hektar,  i Corton, Corton-Charlemagne, Savigny-les-Beaune och Pernand-Vergelesses. Egendomen ägs av Comte Aymar och Nadine de Nicolay och deras dotter Nadine övervakar alla aspekter av vinframställning, tillsammans med den nya australiensiska källarmästaren Christian Knott. François Grange är ansvarig för vingårdarna.


Hitta dina favoriter

Välj ur ett av de bredaste sortimenten på marknaden och mixa din egen vinlåda eller välj en av våra färdigkomponerade temalådor.

Vin på väg

Trygg E-handel ska också vara bekväm och snabb. Våra mest populära viner levereras på bara 2-6 dagar! Det är snabba leveranser.

Levererat och klart

Vinerna kommer hem till din dörr, alternativt till närmaste Best Transport-depå. Betala via Klarna när du fått ditt vin.

Så handlar du