Filtrera & anpassa

Viner från Domaine Bitouzet

Domaine Bitouzet är en anrik vinproducent från Bourgogne i Frankrike, som har specialiserat sig på att producera högkvalitativa viner från de prestigefyllda appellationsområdena Meursault, Puligny-Montrachet och Volnay.Domaine Bitouzet grundades ...

Läs mer om Domaine Bitouzet

Vi har tyvärr inga viner från den angivna producenten, men du kan hitta andra populära viner här nedanför.

Populära viner hos Winefinder

Tyvärr har vi just nu inga viner i butiken som matchade din sökning. Kanske något av våra mest populära viner kan vara av intresse?

Dölj atlas

Mer om viner från Domaine Bitouzet

Domaine Bitouzet är en anrik vinproducent från Bourgogne i Frankrike, som har specialiserat sig på att producera högkvalitativa viner från de prestigefyllda appellationsområdena Meursault, Puligny-Montrachet och Volnay.

Domaine Bitouzet grundades redan på 1800-talet, och har sedan dess gått i arv inom samma familj. Idag drivs gården av François Bitouzet, som är sjätte generationen i familjen att arbeta med vinodling.

Vinerna från Domaine Bitouzet är kända för sin elegans och höga kvalitet, och görs på traditionellt vis med stor respekt för naturen och druvorna. Gården arbetar hårt för att bevara och stärka terroiren, och använder sig av ekologiska och biodynamiska metoder för att odla druvorna på ett hållbart sätt.

En av Domaine Bitouzets mest kända viner är deras Meursault Premier Cru 'Charmes', som anses vara en av de finaste exemplen på Meursault-viner på marknaden idag. Vinet har en komplex smak med toner av honung, citrus och mineral, och har fått höga betyg från både kritiker och vinälskare världen över.

Utöver Meursault Premier Cru 'Charmes' producerar Domaine Bitouzet även andra högkvalitativa viner, som alla bär på en unik karaktär och personlighet. Vinerna är eftertraktade bland samlare och finsmakare, och anses vara några av de finaste exemplen på Bourgogne-viner som finns att få tag på idag.

Hitta dina favoriter

Välj ur ett av de bredaste sortimenten på marknaden och mixa din egen vinlåda eller välj en av våra färdigkomponerade temalådor.

Vin på väg

Trygg E-handel ska också vara bekväm och snabb. Våra mest populära viner levereras på bara 2-6 dagar! Det är snabba leveranser.

Levererat och klart

Vinerna kommer hem till din dörr, alternativt till närmaste Best Transport-depå. Betala via Klarna när du fått ditt vin.

Så handlar du