Filtrera & anpassa

Viner från Domaine Baumard

Man gör hela skalan av viner här som mousserande vin och allt från torra till riktigt söta. Här är det chenin blancdruvan som gäller och med sin förföriska syra så har vinerna ett mycket långt liv. 50 år är inga problem om man har en bra källare ...

Läs mer om Domaine Baumard

Vi har tyvärr inga viner från den angivna producenten, men du kan hitta andra populära viner här nedanför.

Populära viner hos Winefinder

Tyvärr har vi just nu inga viner i butiken som matchade din sökning. Kanske något av våra mest populära viner kan vara av intresse?

Dölj atlas

Mer om viner från Domaine Baumard

Man gör hela skalan av viner här som mousserande vin och allt från torra till riktigt söta. Här är det chenin blancdruvan som gäller och med sin förföriska syra så har vinerna ett mycket långt liv. 50 år är inga problem om man har en bra källare. Coteaux de Layon är ett ganska stort distrikt som ligger strax söder om Angers och väster om Saumur. Ryktet världen över är stort och här anses man producera de mest storstilade, söta chenin blancvinerna i världen

Hitta dina favoriter

Välj ur ett av de bredaste sortimenten på marknaden och mixa din egen vinlåda eller välj en av våra färdigkomponerade temalådor.

Vin på väg

Trygg E-handel ska också vara bekväm och snabb. Våra mest populära viner levereras på bara 2-6 dagar! Det är snabba leveranser.

Levererat och klart

Vinerna kommer hem till din dörr, alternativt till närmaste Best Transport-depå. Betala via Klarna när du fått ditt vin.

Så handlar du