Filtrera & anpassa

Viner producerade av Domaine Apicole de Chezelles

Domaine Apicole de Chezelles är en familjeägd vingård som ligger i hjärtat av Loiredalen i Frankrike. De specialiserar sig på att producera viner med hjälp av ekologiska och biodynamiska tekniker.Vingården grundades av familjen Chaussard på 1980- ...

Läs mer om Domaine Apicole de Chezelles

Vi har tyvärr inga viner från den angivna producenten, men du kan hitta andra populära viner här nedanför.

Populära viner hos Winefinder

Tyvärr har vi just nu inga viner i butiken som matchade din sökning. Kanske något av våra mest populära viner kan vara av intresse?

Dölj atlas

Mer om viner från Domaine Apicole de Chezelles

Domaine Apicole de Chezelles är en familjeägd vingård som ligger i hjärtat av Loiredalen i Frankrike. De specialiserar sig på att producera viner med hjälp av ekologiska och biodynamiska tekniker.

Vingården grundades av familjen Chaussard på 1980-talet och omfattar nu 18 hektar av vinodlingar. Domaine Apicole de Chezelles är känt för sina högkvalitativa viner som representerar regionens karaktär och terroir. De odlar flera olika druvsorter, inklusive Sauvignon Blanc, Cabernet Franc och Gamay.

Företagets filosofi är att odla vin med minimal inverkan på miljön. De använder sig av en mängd olika tekniker för att uppnå detta, inklusive gröna gödselmedel, naturliga gödsel och handplockning av druvorna. Vinerna produceras också med minimal intervention, vilket innebär att de endast använder sig av naturliga jäststammar och att de undviker att filtrera och klara vinet.

Familjen Chaussard tror på att skapa en hälsosam och hållbar miljö för deras vingård, så de har också inkluderat bikupor på sin egendom. De använder sig av bin för att pollinera sina vinodlingar och för att producera honung.

Domaine Apicole de Chezelles är en respekterad producent av högkvalitativa viner som har vunnit flera priser och utmärkelser. Deras viner säljs både i Frankrike och internationellt, och är en fantastisk representation av vad Loiredalen har att erbjuda.

Hitta dina favoriter

Välj ur ett av de bredaste sortimenten på marknaden och mixa din egen vinlåda eller välj en av våra färdigkomponerade temalådor.

Vin på väg

Trygg E-handel ska också vara bekväm och snabb. Våra mest populära viner levereras på bara 2-6 dagar! Det är snabba leveranser.

Levererat och klart

Vinerna kommer hem till din dörr, alternativt till närmaste Best Transport-depå. Betala via Klarna när du fått ditt vin.

Så handlar du