Hitta dina favoriter

Välj ur ett av de bredaste sortimenten på marknaden och mixa din egen vinlåda eller välj en av våra färdigkomponerade temalådor.

Vin på väg

Trygg E-handel ska också vara bekväm och snabb. Våra mest populära viner levereras på bara 1-3 dagar! Det är snabbast i Sverige det!

Levererat och klart

Vinerna kommer hem till din dörr, alternativt till närmaste Best Transport-depå eller City Gross-butik. Betala via Klarna när du fått ditt vin.

Så handlar du
Filtrera & anpassa

Viner från Domaine Anne Gros & Jean-Paul Tollot

De två legendariska Bourgogneproducenterna Anne Gros och Jean-Paul Tollot startade det här samarbetet i Minervois i mitten av 00-talet. Första årgången var 2008. Anledningen till att de valde just Cazelles i norra Minervois hade förstås att göra med ...

Läs mer om Domaine Anne Gros & Jean-Paul Tollot
Det finns fler viner i Premium!

Här hittar du de bästa vinerna från de bästa producentera.

Hämta Premiumviner
Dölj atlas

Mer om viner från Domaine Anne Gros & Jean-Paul Tollot

De två legendariska Bourgogneproducenterna Anne Gros och Jean-Paul Tollot startade det här samarbetet i Minervois i mitten av 00-talet. Första årgången var 2008. Anledningen till att de valde just Cazelles i norra Minervois hade förstås att göra med "le terroir" - en blandnig av kalksten, lera och sandsten på en höjd som liknade förutsättningarna i Bourgogne. Här kunde de också hitta riktigt bra druvor från gamla stockar att göra personliga viner av som framhäver druvornas särskilda elegans. 

Gros och Tollot har en tydlig filosofi om att bevara de gamla vinstockarna och vingårdens ekosystem. Med tanke på deras framgångsrika bakgrund är det kanske ingen överraskning att vinerna inte liknar någonting annat i Minervois, eller någon annanstans i Languedoc. Många som provar dem brukar snarare säga att vinerna påminner om... alldeles riktigt; Bourgogne.