Filtrera & anpassa

Viner från Domaine Anne Gros

Anne Gros är en av världens mest respekterade vinmakare som i slutet av 80-talet, tog över sin far Franoiss egendom i Vosne-Romanée, endast 22 år gammal. Domianen har nu expanderat till 6,5 hektar, med merparten av vingårdar inom Vosne-Romanée ...

Läs mer om Domaine Anne Gros

Vi har tyvärr inga viner från den angivna producenten, men du kan hitta andra populära viner här nedanför.

Populära viner hos Winefinder

Tyvärr har vi just nu inga viner i butiken som matchade din sökning. Kanske något av våra mest populära viner kan vara av intresse?

Dölj atlas

Mer om viner från Domaine Anne Gros

Anne Gros är en av världens mest respekterade vinmakare som i slutet av 80-talet, tog över sin far Françoiss egendom i  Vosne-Romanée, endast 22 år gammal. Domianen har nu expanderat till 6,5 hektar, med merparten av vingårdar inom Vosne-Romanée. Däribland tre Grand Cru-lägen. Echézeaux, Richebourg och Clos Vougeots i grannbyn norr. Hon har numera också en egendom i Languedoc.

Hitta dina favoriter

Välj ur ett av de bredaste sortimenten på marknaden och mixa din egen vinlåda eller välj en av våra färdigkomponerade temalådor.

Vin på väg

Trygg E-handel ska också vara bekväm och snabb. Våra mest populära viner levereras på bara 2-6 dagar! Det är snabba leveranser.

Levererat och klart

Vinerna kommer hem till din dörr, alternativt till närmaste Best Transport-depå. Betala via Klarna när du fått ditt vin.

Så handlar du