Filtrera & anpassa

Viner från Domaine Amiot Servelle

Amiot-Servelle är som så många andra producenter i Bourgogne, liten. Man har sitt säte i Chambolle-Musigny. Idag drivs firman av Christian, son till Pierre Amiot och Elisabeth Servelle, därav namnet Domaine Amiot-Servelle. Tidigare hette firman ...

Läs mer om Domaine Amiot Servelle

Vi har tyvärr inga viner från den angivna producenten, men du kan hitta andra populära viner här nedanför.

Populära viner hos Winefinder

Tyvärr har vi just nu inga viner i butiken som matchade din sökning. Kanske något av våra mest populära viner kan vara av intresse?

Dölj atlas

Mer om viner från Domaine Amiot Servelle

Amiot-Servelle är som så många andra producenter i Bourgogne, liten. Man har sitt säte i Chambolle-Musigny. Idag drivs firman av Christian, son till Pierre Amiot och Elisabeth Servelle, därav namnet Domaine Amiot-Servelle. Tidigare hette firman Servelle-Tachot men bytte till nuvarande namn inför årgång 1990.
Christian har sedan han tog över drivit en domän på ungefär 7 hektar. Vissa vingårdar har förlorats under resan och andra har adderats. Bland annat har det tillkommit Grand Cru-gårdar  som Charmes-Chambertin och Les Amoureuses i spetsen. Förutom en liten lott med Chardonnay-stockar i Gilly som ger ett vitt vin som provades  så produceras enbart röda viner.

Hitta dina favoriter

Välj ur ett av de bredaste sortimenten på marknaden och mixa din egen vinlåda eller välj en av våra färdigkomponerade temalådor.

Vin på väg

Trygg E-handel ska också vara bekväm och snabb. Våra mest populära viner levereras på bara 2-6 dagar! Det är snabba leveranser.

Levererat och klart

Vinerna kommer hem till din dörr, alternativt till närmaste Best Transport-depå. Betala via Klarna när du fått ditt vin.

Så handlar du