Filtrera & anpassa

Viner från Domaine Charly Nicolle

Domaine Charly Nicolle skapades med mindre än en hektar 1979 av Robert Nicolle och Josette Laroche, som båda har rötterna i klassiska vinfamiljer i Fleys. Sedan dess har de successivt ökat storleken på sina vingårdar, och för närvarande producerar ...

Läs mer om Domaine Charly Nicolle
Dölj atlas

Mer om viner från Domaine Charly Nicolle

Domaine Charly Nicolle skapades med mindre än en hektar 1979 av Robert Nicolle och Josette Laroche, som båda har rötterna i klassiska vinfamiljer i Fleys. Sedan dess har de successivt ökat storleken på sina vingårdar, och för närvarande producerar domänen vin från 20 hektar. 1999 fick de sällskap av sin 20-årige son Charly, som precis hade tagit examen från lycée viticole. Idag är Charly officiellt ansvarig för domänen tillsammans med sin fru Lucie, men Robert är fortfarande ute bland vinstockarna nästan varje dag. De flesta vingårdarna finns i AOC Chablis runt byn Fleys. Vinifieringen sker på jästfällningen i rostfria ståltankar, vilket ger en husstil som är både fräsch och levande, men också med en generös smak.

Hitta dina favoriter

Välj ur ett av de bredaste sortimenten på marknaden och mixa din egen vinlåda eller välj en av våra färdigkomponerade temalådor.

Vin på väg

Trygg E-handel ska också vara bekväm och snabb. Våra mest populära viner levereras på bara 2-6 dagar! Det är snabba leveranser.

Levererat och klart

Vinerna kommer hem till din dörr, alternativt till närmaste Best Transport-depå. Betala via Klarna när du fått ditt vin.

Så handlar du