Filtrera & anpassa

Viner från Domaine Chapuis

På Domaine Chapuis har godset överförts från generation till generation sedan 1850. Allt började när Pierre Pavelot köpte den första vingårdstomten på en hektar plus 0,60 hektar Karl den Store med sin bror. Antoine Chapuis, gift med hans dotter och ...

Läs mer om Domaine Chapuis
Dölj atlas

Mer om viner från Domaine Chapuis

På Domaine Chapuis har godset överförts från generation till generation sedan 1850. Allt började när Pierre Pavelot köpte den första vingårdstomten på en hektar plus 0,60 hektar Karl den Store med sin bror. Antoine Chapuis, gift med hans dotter och tog över verksamheten 1890. I början av seklet gjorde krigstiden situationen skör för Domaine. Deras son Maurice lyckades dock upprätthålla verksamheten 1915 och var även inblandad i klassificeringen av Bourgogne-appellationerna. I slutet av andra världskriget fortsatte hans son Louis att utveckla verksamheten och gjorde ett viktigt arbete i vingårdarna genom att plantera om nästan alla Domaine-vinstockar. 


1985 fortsatte familjens historia med Maurice och hans fru Anne-Marie som tog över Domaine innan de förde över sin passion till Pierre och Claire. Som representerar 6:e generationen. De kombinerar tradition och modernitet i vinerna de gör av druvor från domänens 8 appellationer spridda över 11 hektar.

Hitta dina favoriter

Välj ur ett av de bredaste sortimenten på marknaden och mixa din egen vinlåda eller välj en av våra färdigkomponerade temalådor.

Vin på väg

Trygg E-handel ska också vara bekväm och snabb. Våra mest populära viner levereras på bara 2-6 dagar! Det är snabba leveranser.

Levererat och klart

Vinerna kommer hem till din dörr, alternativt till närmaste Best Transport-depå. Betala via Klarna när du fått ditt vin.

Så handlar du