Filtrera & anpassa

Viner från Domaine Alphonse Mellot

Familjen Mellot har en lång vinhistoria i Sancerre familjen nämns redan 1513 i lokala arkiv och Cesar Mellot utnämndes till vinrådgivare tilllkung Louis XIV 1698. Men det var på 1800-talet som grunden till dagens Domaine Alphonse Mellot lades ...

Läs mer om Domaine Alphonse Mellot
Dölj atlas

Mer om viner från Domaine Alphonse Mellot

Familjen Mellot har en lång vinhistoria i Sancerre (familjen nämns redan 1513 i lokala arkiv) och Cesar Mellot utnämndes till vinrådgivare tilll kung Louis XIV 1698. Men det var på 1800-talet som grunden till dagens Domaine Alphonse Mellot lades. Alphonse drev då en taverna i Sancerre och lyckades få tillstånd/licens att exportera det lokala vinet över hela världen. 

Idag är det den 18 och 19e generationen Alphons Mellot som driver företaget vidare. Vinerna som säljs under Domaine Alphonse Mellot kommer från några berömda vingårdar som Domaine La Moussiere - en vingård på 30 hektar som producerar Sauvignon Blanc av exceptionell kvalitet från områdets kalkrika och fossilrika jordar. Förutom vit Sancerre så gör man också rött fårn Pinot Noir och rosé.

Hitta dina favoriter

Välj ur ett av de bredaste sortimenten på marknaden och mixa din egen vinlåda eller välj en av våra färdigkomponerade temalådor.

Vin på väg

Trygg E-handel ska också vara bekväm och snabb. Våra mest populära viner levereras på bara 2-6 dagar! Det är snabba leveranser.

Levererat och klart

Vinerna kommer hem till din dörr, alternativt till närmaste Best Transport-depå. Betala via Klarna när du fått ditt vin.

Så handlar du