Filtrera & anpassa

Viner från De Martino

De Martinos vision och anda lyder Att på renast möjliga sätt producera viner som reflekterar dess ursprung. Vinerna har en mycket ren och balanserad karaktär som röd tråd rakt igenom sortimentet. För att få vinerna att reflektera ursprung och ...

Läs mer om De Martino

Vi har tyvärr inga viner från den angivna producenten, men du kan hitta andra populära viner här nedanför.

Populära viner hos Winefinder

Tyvärr har vi just nu inga viner i butiken som matchade din sökning. Kanske något av våra mest populära viner kan vara av intresse?

Dölj atlas

Mer om viner från De Martino

De Martinos vision och anda lyder ”Att på renast möjliga sätt producera viner som reflekterar dess ursprung”. Vinerna har en mycket ren och balanserad karaktär som röd tråd rakt igenom sortimentet. För att få vinerna att reflektera ursprung och druvsort, används endast ståltankar, betongtankar och väl använda ekfat. 1934 emigrerade Pietro De Martino till Chile från Italien för att söka lyckan, och grundade företaget De Martino i Maipo Valley precis utanför Santiago. Idag jobbar 3:e och 4:e generationen för att utveckla företaget i Pietro’s innovativa anda.

Hitta dina favoriter

Välj ur ett av de bredaste sortimenten på marknaden och mixa din egen vinlåda eller välj en av våra färdigkomponerade temalådor.

Vin på väg

Trygg E-handel ska också vara bekväm och snabb. Våra mest populära viner levereras på bara 2-6 dagar! Det är snabba leveranser.

Levererat och klart

Vinerna kommer hem till din dörr, alternativt till närmaste Best Transport-depå. Betala via Klarna när du fått ditt vin.

Så handlar du