Filtrera & anpassa

Viner från Dalla Valle Vineyards

Dalla Valle Vineyards grundades av Gustav och Naoko Dalla Valle efter att de köpte fastigheter i Napa Valley 1982 den första årgången från egendomen var 1986. Vingården återfinns på en platå öster om Oakville i Napa Valley. Här finns perfekt ...

Läs mer om Dalla Valle Vineyards
Dölj atlas

Mer om viner från Dalla Valle Vineyards

Dalla Valle Vineyards grundades av Gustav och Naoko Dalla Valle efter att de köpte fastigheter i Napa Valley 1982; den första årgången från egendomen var 1986. Vingården återfinns på en platå öster om Oakville i Napa Valley. Här finns perfekt solexponering kombinerat med kyliga vindar från havet vilket ger perfekta förhållanden för vinodling. Dalla Valle producerar idag några av de mest eftersökta Cabernet Sauvignon vinerna i Kalifornien. 

Vingårdarna är belägna helt i Oakville Appellation på extremt steniga järn och mineralrika jordar som präglas av en rostig röd färg. Detta är ett av Napa's Valley mest förstklassiga vingårdslägen - närliggande grannar inkluderar Oakville Ranch, Peter Michael's Au Paradis Vineyard och Screaming Eagle and Rudd Estate på dalgolvet. Vinrankorna planteras på en höjd av mellan 400 och 450 fot och är organiserade i 18 olika block.

2017 återvände Maya, Gustav och Naokos enda barn, till den egendomen för att axla rollen som vingårdens direktör. När hon uttryckte intresse för att arbeta för familjen uppmuntrade Naoko henne att studera vinframställning. Hon har en examen från Cornell University i vinodling och vinframställning och senare en magisterexamen i vingård och vingårdshantering från Bordeaux Science Agro University och har arbetade på vingårdar utomlands, inklusive Bodega Rolland i Argentina och i Frankrike, Petrus och Chateau Latour. Även om Naoko fortfarande är mycket engagerad i vingårdens verksamhet, bidrar Maya med sina egna perspektiv och idéer till fastigheten, särskilt när det gäller deras vingårdar och från 2021 är hon även vinmakare.

Hitta dina favoriter

Välj ur ett av de bredaste sortimenten på marknaden och mixa din egen vinlåda eller välj en av våra färdigkomponerade temalådor.

Vin på väg

Trygg E-handel ska också vara bekväm och snabb. Våra mest populära viner levereras på bara 2-6 dagar! Det är snabba leveranser.

Levererat och klart

Vinerna kommer hem till din dörr, alternativt till närmaste Best Transport-depå. Betala via Klarna när du fått ditt vin.

Så handlar du