Filtrera & anpassa

Vinerna från Costanti

Costanti är en historisk vinproducent som ligger i hjärtat av Toscana, Italien. Vinproducenten har en anrik historia som sträcker sig tillbaka till 1700-talet då familjen Costanti började producera vin på sina marker i Montalcino. Idag är det fjärde ...

Läs mer om Costanti

Vi har tyvärr inga viner från den angivna producenten, men du kan hitta andra populära viner här nedanför.

Populära viner hos Winefinder

Tyvärr har vi just nu inga viner i butiken som matchade din sökning. Kanske något av våra mest populära viner kan vara av intresse?

Dölj atlas

Mer om viner från Costanti

Costanti är en historisk vinproducent som ligger i hjärtat av Toscana, Italien. Vinproducenten har en anrik historia som sträcker sig tillbaka till 1700-talet då familjen Costanti började producera vin på sina marker i Montalcino. Idag är det fjärde generationen av familjen Costanti som driver företaget och fortsätter att producera viner av högsta kvalitet.

Costanti är mest kända för sina Brunello di Montalcino-viner, som anses vara några av de bästa i regionen. Brunello di Montalcino är en av de mest eftertraktade vinerna i Italien och är gjord av Sangiovese-druvor som växer i området runt Montalcino. Vinerna från Costanti är kända för sin balans och elegans, samt för sin förmåga att åldras på ett imponerande sätt.

Familjen Costanti tar stor stolthet i att använda traditionella metoder i vinproduktionen, vilket inkluderar handplockning av druvor och långsamma jäsningar. Vinerna åldras sedan i ekfat i flera år innan de släpps på marknaden. Detta ger vinerna en unik karaktär och en hög komplexitet som är svår att hitta i andra viner.

Costanti strävar efter att vara en hållbar vinproducent och arbetar för att minimera sin miljöpåverkan. De använder sig av biodynamiskt jordbruk och har minimerat användningen av kemikalier i vingårdarna.

Costanti är en vinproducent som är välkänd och uppskattad av vinälskare över hela världen. Deras Brunello di Montalcino-viner är en fantastisk representation av regionen Toscana och dess unika kvaliteter. Med en lång historia och en passion för högsta kvalitet, är Costanti en vinproducent som fortsätter att imponera på vinmarknaden.

Hitta dina favoriter

Välj ur ett av de bredaste sortimenten på marknaden och mixa din egen vinlåda eller välj en av våra färdigkomponerade temalådor.

Vin på väg

Trygg E-handel ska också vara bekväm och snabb. Våra mest populära viner levereras på bara 2-6 dagar! Det är snabba leveranser.

Levererat och klart

Vinerna kommer hem till din dörr, alternativt till närmaste Best Transport-depå. Betala via Klarna när du fått ditt vin.

Så handlar du