Filtrera & anpassa

Viner från Continuum Estate

Continuum grundades 2005 av Robert Mondavi och två av hans barn, Tim och Marcia, och är en vingård som ligger i den inofficiella appellationen Pritchard Hill i Napa Valley. Även om det inte var förrän 2012 som vingården helt och hållet hämtade sin ...

Läs mer om Continuum Estate
Dölj atlas

Mer om viner från Continuum Estate

Continuum grundades 2005 av Robert Mondavi och två av hans barn, Tim och Marcia, och är en vingård som ligger i den inofficiella appellationen Pritchard Hill i Napa Valley. Även om det inte var förrän 2012 som vingården helt och hållet hämtade sin frukt från gården, har de alltid varit stolta över att få tag på druvor från några av de bästa vingårdarna i dalen, inklusive Marjorie's Vineyard och To Kalon. Vingårdens flaggskeppsvin är ett rött i Bordeaux-stil som domineras av Cabernet Sauvignon och säljs huvudsakligen på allokering. Continuum gör också ett andra märke, Novicium, som är Merlot-dominerande och tillverkat av nyare tomter på godset.

Hitta dina favoriter

Välj ur ett av de bredaste sortimenten på marknaden och mixa din egen vinlåda eller välj en av våra färdigkomponerade temalådor.

Vin på väg

Trygg E-handel ska också vara bekväm och snabb. Våra mest populära viner levereras på bara 2-6 dagar! Det är snabba leveranser.

Levererat och klart

Vinerna kommer hem till din dörr, alternativt till närmaste Best Transport-depå. Betala via Klarna när du fått ditt vin.

Så handlar du