Filtrera & anpassa

Viner från Conti Zecca

En av Apuliens mest framstående vinproducenter är Azienda Agricola Conti Zecca vars anor går tillbaka till 1500-talet, då familjen Zecca, lockad av den bördiga jorden och det vackra landskapet, flyttade från Neapel till Leverano i södra Apulien ...

Läs mer om Conti Zecca
Dölj atlas

Mer om viner från Conti Zecca

En av Apuliens mest framstående vinproducenter är Azienda Agricola Conti Zecca vars anor går tillbaka till 1500-talet, då familjen Zecca, lockad av den bördiga jorden och det vackra landskapet, flyttade från Neapel till Leverano i södra Apulien. Ägorna, som är fördelade på flera gårdar i Lecces och Brindisi län, består av ca 800 ha odlad jord av vilka cirka hälften är odlade med druvor. Med sina omkring 400 ha vinodlingar är man en av Italiens största vinproducenter som framställer sina viner av druvor från egna odlingar. Godset är ett familjeföretag som drivs av de fyra bröderna Zecca. Vinodlingarna som är omgärdade av rosenhäckar och oleanderbuskar är koncentrerade till gården Donna Marzia i närheten av Leverano, sydväst om den vackra barockstaden Lecce. Den kalk- och kaliumrika jorden i detta område är speciellt lämpad för odling av druvor till kvalitetsviner.
Hitta dina favoriter

Välj ur ett av de bredaste sortimenten på marknaden och mixa din egen vinlåda eller välj en av våra färdigkomponerade temalådor.

Vin på väg

Trygg E-handel ska också vara bekväm och snabb. Våra mest populära viner levereras på bara 2-6 dagar! Det är snabba leveranser.

Levererat och klart

Vinerna kommer hem till din dörr, alternativt till närmaste Best Transport-depå. Betala via Klarna när du fått ditt vin.

Så handlar du