Filtrera & anpassa

Viner från Conte di San Bonifacio

Conte di San BonifacioConte di San Bonifacio har unik terroir som betyder allt för deras vinframställning. Jordens sammansättning består av röd lera med mineraler och metaller från havet. Hårda klippor och den vita kalkstenen ger vinerna möjlighet ...

Läs mer om Conte di San Bonifacio

Vi har tyvärr inga viner från den angivna producenten, men du kan hitta andra populära viner här nedanför.

Populära viner hos Winefinder

Tyvärr har vi just nu inga viner i butiken som matchade din sökning. Kanske något av våra mest populära viner kan vara av intresse?

Dölj atlas

Mer om viner från Conte di San Bonifacio

Conte di San Bonifacio Conte di San Bonifacio har unik terroir som betyder allt för deras vinframställning. Jordens sammansättning består av röd lera med mineraler och metaller från havet. Hårda klippor och den vita kalkstenen ger vinerna möjlighet att åldras under många år. Druvorna har en rund och komplex smak. Ljus, väder och temperatur är naturförmåner som är värdefulla för vingården. Medelhavsklimatet i Maremma kan beskrivas som varma somrar, långa höstar, milda fuktiga vintrar och lätt småregn. Det är varmare om man jämför med det traditionella hjärtat av Toscana. Effekten blir att druvorna mognar mycket lättare än i vissa andra regioner. Förändringarna i temperatur mellan dag och natt är stor. Dagtid blir det 30 grader Celsius för att sedan avslutas på 14 till 15 grader Celcius under natten. Temperaturskillnaderna genererar värdefull nederbörd över odlingarna
Hitta dina favoriter

Välj ur ett av de bredaste sortimenten på marknaden och mixa din egen vinlåda eller välj en av våra färdigkomponerade temalådor.

Vin på väg

Trygg E-handel ska också vara bekväm och snabb. Våra mest populära viner levereras på bara 2-6 dagar! Det är snabba leveranser.

Levererat och klart

Vinerna kommer hem till din dörr, alternativt till närmaste Best Transport-depå. Betala via Klarna när du fått ditt vin.

Så handlar du