Filtrera & anpassa

Vinerna från Conn Creek Winery

Conn Creek Winery är en prisbelönt vinproducent som grundades 1973 och är belägen i Napa Valley, Kalifornien. Denna prestigefyllda vingård är känd för sina högkvalitativa Cabernet Sauvignon-viner, men producerar även andra druvsorter som Merlot ...

Läs mer om Conn Creek Winery

Vi har tyvärr inga viner från den angivna producenten, men du kan hitta andra populära viner här nedanför.

Populära viner hos Winefinder

Tyvärr har vi just nu inga viner i butiken som matchade din sökning. Kanske något av våra mest populära viner kan vara av intresse?

Dölj atlas

Mer om viner från Conn Creek Winery

Conn Creek Winery är en prisbelönt vinproducent som grundades 1973 och är belägen i Napa Valley, Kalifornien. Denna prestigefyllda vingård är känd för sina högkvalitativa Cabernet Sauvignon-viner, men producerar även andra druvsorter som Merlot, Malbec och Petite Sirah.

Conn Creek Winery är engagerade i hållbar vinodling och använder sig av miljövänliga tekniker som att använda sig av naturliga gödselmedel och integrerat skadedjursbekämpning. De strävar efter att minimera sin miljöpåverkan genom att använda förnybar energi och återvinning.

En av de unika egenskaperna hos Conn Creek är deras 'Barrel Blending Experience', där besökare får möjlighet att skapa sin egen blend av olika viner från Napa Valley, under ledning av deras erfarna vinmakare. Detta är ett spännande sätt för besökare att lära sig om vinframställning och njuta av en unik och personlig smakupplevelse.

Conn Creek har vunnit flera priser för sina viner, inklusive en guldmedalj i San Francisco Chronicle Wine Competition. Deras viner finns tillgängliga för försäljning på plats i vingården och i utvalda butiker och restauranger runt om i världen.

Sammanfattningsvis är Conn Creek Winery en välrenommerad vinproducent som är känd för sina högkvalitativa viner, hållbara produktionsmetoder och unika vinupplevelser för besökare.

Hitta dina favoriter

Välj ur ett av de bredaste sortimenten på marknaden och mixa din egen vinlåda eller välj en av våra färdigkomponerade temalådor.

Vin på väg

Trygg E-handel ska också vara bekväm och snabb. Våra mest populära viner levereras på bara 2-6 dagar! Det är snabba leveranser.

Levererat och klart

Vinerna kommer hem till din dörr, alternativt till närmaste Best Transport-depå. Betala via Klarna när du fått ditt vin.

Så handlar du