Filtrera & anpassa

Viner från Complemen Terre

Efter att ha rest runt i världen och jobbat med vin bestämde sig detta par,Marion Pescheux och Manuel Landron, för att starta sitt eget projekt i Muscadet. 2014 var deras första årgång och idag brukar dom 8,5 hektar ekologisk vinmark, varav 7,8 i ...

Läs mer om Complemen Terre

Vi har tyvärr inga viner från den angivna producenten, men du kan hitta andra populära viner här nedanför.

Populära viner hos Winefinder

Tyvärr har vi just nu inga viner i butiken som matchade din sökning. Kanske något av våra mest populära viner kan vara av intresse?

Dölj atlas

Mer om viner från Complemen Terre

Efter att ha rest runt i världen och jobbat med vin bestämde sig detta par, Marion Pescheux och Manuel Landron, för att starta sitt eget projekt i Muscadet. 2014 var deras första årgång och idag brukar dom 8,5 hektar ekologisk vinmark, varav 7,8 i Muscadet. Dom har fyra olika jordsmåner som var och en representeras av en egen cuveé: Croix Moriceau, NoLem, Le Breil och Le Mortier Gobin. Complemen Terre gör klassisk Muscadet som kombinerar lätthet och mineraltoner med salta stänk från havet. Viner som är resultatet av både terroir och naturligt hantverk helt enkelt. 

Hitta dina favoriter

Välj ur ett av de bredaste sortimenten på marknaden och mixa din egen vinlåda eller välj en av våra färdigkomponerade temalådor.

Vin på väg

Trygg E-handel ska också vara bekväm och snabb. Våra mest populära viner levereras på bara 2-6 dagar! Det är snabba leveranser.

Levererat och klart

Vinerna kommer hem till din dörr, alternativt till närmaste Best Transport-depå. Betala via Klarna när du fått ditt vin.

Så handlar du