Filtrera & anpassa

Viner från Collemassari

Castello di Collemassari grundades år 1998 och är beläget i regionen Montecucco som ligger i övre Maremma i Toscana. Området ligger mellan Brunello och Morellino di Scanzano och är idealiskt för att odla Sangiovese. Distriktet är beläget vid berget ...

Läs mer om Collemassari

Vi har tyvärr inga viner från den angivna producenten, men du kan hitta andra populära viner här nedanför.

Populära viner hos Winefinder

Tyvärr har vi just nu inga viner i butiken som matchade din sökning. Kanske något av våra mest populära viner kan vara av intresse?

Dölj atlas

Mer om viner från Collemassari

Castello di Collemassari grundades år 1998 och är beläget i regionen Montecucco som ligger i övre Maremma i Toscana. Området ligger mellan Brunello och Morellino di Scanzano och är idealiskt för att odla Sangiovese. Distriktet är beläget vid berget Amiata och har ett mikroklimat med god vindgenomströmning. Gården har ca 350 hektar, varav 74 hektar är planterade med vinstockar, de stora vinerna från gården jäser på 1,000-liters medan andra jäser enbart på ståltank. Vinerna lagras oftast 12 till 18 månader på franska och slovenska ekfat i olika storlekar.
Hitta dina favoriter

Välj ur ett av de bredaste sortimenten på marknaden och mixa din egen vinlåda eller välj en av våra färdigkomponerade temalådor.

Vin på väg

Trygg E-handel ska också vara bekväm och snabb. Våra mest populära viner levereras på bara 2-6 dagar! Det är snabba leveranser.

Levererat och klart

Vinerna kommer hem till din dörr, alternativt till närmaste Best Transport-depå. Betala via Klarna när du fått ditt vin.

Så handlar du