Filtrera & anpassa

Viner producerade av Collard-Picard

Collard-Picard är en vinproducent som är belägen i hjärtat av Champagne-regionen i Frankrike. Företaget grundades år 1996 av två vingårdsägare, Didier Collard och Nathalie Picard. Deras passion för vinodling har drivit dem att producera ...

Läs mer om Collard-Picard

Vi har tyvärr inga viner från den angivna producenten, men du kan hitta andra populära viner här nedanför.

Populära viner hos Winefinder

Tyvärr har vi just nu inga viner i butiken som matchade din sökning. Kanske något av våra mest populära viner kan vara av intresse?

Dölj atlas

Mer om viner från Collard-Picard

Collard-Picard är en vinproducent som är belägen i hjärtat av Champagne-regionen i Frankrike. Företaget grundades år 1996 av två vingårdsägare, Didier Collard och Nathalie Picard. Deras passion för vinodling har drivit dem att producera högkvalitativa viner som nu är kända över hela världen.

Collard-Picards vingårdar sträcker sig över 12 hektar och är belägna i tre olika områden i Champagne: Aube, Côte des Blancs och Montagne de Reims. Dessa områden är välkända för sin utmärkta jordmån och klimat som är idealiska för odling av de tre druvsorterna som används i Champagne-produktion: Pinot Noir, Pinot Meunier och Chardonnay.

Vinproduktionen hos Collard-Picard är noggrant övervakad av deras erfarna vinmakare, som arbetar enligt traditionella metoder och använder modern teknologi för att uppnå högsta kvalitet. Vinerna lagras sedan i deras källare som är grävd i kalkstensklippor och har en konstant temperatur på 10-12°C året runt.

Collard-Picards sortiment inkluderar olika sorters Champagner, från Brut till Demi-Sec, som alla är kända för sin elegans, komplexitet och balanserade smak. Deras flaggskeppsvin är deras Prestige Cuvée, som är en blend av de finaste druvorna från deras olika vingårdar.

Collard-Picard är ett familjeägt företag som strävar efter att producera viner av högsta kvalitet. Deras engagemang för kvalitet och tradition har gjort dem till en av de mest respekterade vinproducenterna i Champagne-regionen.

Hitta dina favoriter

Välj ur ett av de bredaste sortimenten på marknaden och mixa din egen vinlåda eller välj en av våra färdigkomponerade temalådor.

Vin på väg

Trygg E-handel ska också vara bekväm och snabb. Våra mest populära viner levereras på bara 2-6 dagar! Det är snabba leveranser.

Levererat och klart

Vinerna kommer hem till din dörr, alternativt till närmaste Best Transport-depå. Betala via Klarna när du fått ditt vin.

Så handlar du