Filtrera & anpassa

Viner från Col di Orcia

Col di Orcia är en av de mest respekterade vinproducenterna i Toscana, Italien. Vinodlingarna sträcker sig över 540 hektar i det vackra området runt Montalcino, som är känt för sin röda vin DOCG Brunello di Montalcino. Vinproducenten grundades redan ...

Läs mer om Col di Orcia

Vi har tyvärr inga viner från den angivna producenten, men du kan hitta andra populära viner här nedanför.

Populära viner hos Winefinder

Tyvärr har vi just nu inga viner i butiken som matchade din sökning. Kanske något av våra mest populära viner kan vara av intresse?

Dölj atlas

Mer om viner från Col di Orcia

Col di Orcia är en av de mest respekterade vinproducenterna i Toscana, Italien. Vinodlingarna sträcker sig över 540 hektar i det vackra området runt Montalcino, som är känt för sin röda vin DOCG Brunello di Montalcino. Vinproducenten grundades redan på 1700-talet och har sedan dess producerat högkvalitativa viner med stor omsorg och passion.

Col di Orcias vingårdar ligger på kullarna runt Montalcino, där klimatet är varmt och torrt. Denna unika miljö tillsammans med en gedigen kunskap och tradition har resulterat i att Col di Orcias viner har en fantastisk smakprofil med hög kvalitet. De mest kända vinerna från Col di Orcia är Brunello di Montalcino och Rosso di Montalcino. Dessa viner har en intensiv smak med komplexa toner av mörka frukter och kryddor.

För att upprätthålla hög kvalitet i vinerna använder Col di Orcia modern teknologi tillsammans med traditionella metoder för att producera sina viner. De arbetar även hårt för att minimera sin miljöpåverkan och är certifierade som ekologiska producenter. De är också engagerade i att bevara det biologiska mångfalden och upprätthålla en hållbar vinproduktion.

Besökare på Col di Orcia kan njuta av en vinprovning på deras vackra vingårdar och lära sig om produktionen av Brunello och andra viner från Toscana. De erbjuder också guidade turer och matlagningskurser, vilket ger besökare en möjlighet att uppleva den toskanska livsstilen på nära håll.

Col di Orcia är en av de mest framstående vinproducenterna i Toscana, och deras Brunello di Montalcino anses vara en av de bästa i världen. Genom att kombinera tradition och modern teknik, tillsammans med en passion för kvalitet och hållbarhet, har Col di Orcia skapat en oöverträffad portfölj av viner som har imponerat vinälskare över hela världen.

Hitta dina favoriter

Välj ur ett av de bredaste sortimenten på marknaden och mixa din egen vinlåda eller välj en av våra färdigkomponerade temalådor.

Vin på väg

Trygg E-handel ska också vara bekväm och snabb. Våra mest populära viner levereras på bara 2-6 dagar! Det är snabba leveranser.

Levererat och klart

Vinerna kommer hem till din dörr, alternativt till närmaste Best Transport-depå. Betala via Klarna när du fått ditt vin.

Så handlar du