Filtrera & anpassa

Vinerna från Clos des Quarterons

Clos des Quarterons är en vinproducent från regionen Loire i Frankrike, som har gjort sig känd för sina utsökta viner. Denna producent har en lång historia bakom sig och har varit en viktig del av Loire-dalens vinodling i flera generationer.Clos des ...

Läs mer om Clos des Quarterons

Vi har tyvärr inga viner från den angivna producenten, men du kan hitta andra populära viner här nedanför.

Populära viner hos Winefinder

Tyvärr har vi just nu inga viner i butiken som matchade din sökning. Kanske något av våra mest populära viner kan vara av intresse?

Dölj atlas

Mer om viner från Clos des Quarterons

Clos des Quarterons är en vinproducent från regionen Loire i Frankrike, som har gjort sig känd för sina utsökta viner. Denna producent har en lång historia bakom sig och har varit en viktig del av Loire-dalens vinodling i flera generationer.

Clos des Quarterons är beläget i staden Vouvray, som är känd för sina exceptionella viner. Denna producent är specialiserad på att producera högkvalitativa viner gjorda på druvan Chenin Blanc. De arbetar noggrant med varje steg i vinframställningsprocessen, från skörd till buteljering, för att skapa viner med en unik smakprofil och en hög grad av karaktär.

Deras viner är kända för att ha en intensiv fruktighet och en livfull syra, vilket ger dem en perfekt balans och en lång finish. De erbjuder en rad olika viner, inklusive en klassisk Vouvray, en stilren och frisk Petillant Naturel och en mycket uppskattad Demi-Sec.

Clos des Quarterons har också varit en föregångare inom ekologisk vinodling och arbetar hårt för att minimera sin påverkan på miljön. Denna producent har tagit fram ett antal metoder och tekniker för att hålla sin produktion hållbar och de arbetar med en noga utvald grupp av vinodlare för att säkerställa att deras råvaror är av högsta kvalitet.

Sammanfattningsvis är Clos des Quarterons en vinproducent med en lång historia och en stark passion för att skapa högkvalitativa viner. Deras fokus på Chenin Blanc-druvan har gjort dem till en av de mest respekterade vinproducenterna i Loire-dalen och deras engagemang för hållbarhet har säkrat deras plats i branschen för framtiden.

Hitta dina favoriter

Välj ur ett av de bredaste sortimenten på marknaden och mixa din egen vinlåda eller välj en av våra färdigkomponerade temalådor.

Vin på väg

Trygg E-handel ska också vara bekväm och snabb. Våra mest populära viner levereras på bara 2-6 dagar! Det är snabba leveranser.

Levererat och klart

Vinerna kommer hem till din dörr, alternativt till närmaste Best Transport-depå. Betala via Klarna när du fått ditt vin.

Så handlar du