Filtrera & anpassa

Viner från Clos de Château Gaillard

Clos de Chteau Gaillard är en vinproducent från Loire-dalen i Frankrike. Denna vingård har en historia som sträcker sig tillbaka till 1000-talet, och är belägen på en sluttning med utsikt över floden Loire.Vingården är känd för att producera ...

Läs mer om Clos de Château Gaillard

Vi har tyvärr inga viner från den angivna producenten, men du kan hitta andra populära viner här nedanför.

Populära viner hos Winefinder

Tyvärr har vi just nu inga viner i butiken som matchade din sökning. Kanske något av våra mest populära viner kan vara av intresse?

Dölj atlas

Mer om viner från Clos de Château Gaillard

Clos de Château Gaillard är en vinproducent från Loire-dalen i Frankrike. Denna vingård har en historia som sträcker sig tillbaka till 1000-talet, och är belägen på en sluttning med utsikt över floden Loire.

Vingården är känd för att producera högkvalitativa viner med hjälp av traditionella tekniker. Deras vingårdar sträcker sig över 27 hektar och är beväxta med druvsorterna Cabernet Franc, Chenin Blanc och Sauvignon Blanc.

Clos de Château Gaillard är en av de ledande producenterna av Saumur Champigny-viner i området. Deras viner är kända för att vara mjuka och eleganta med toner av röda bär, lakrits och mineraler. De är också kända för att åldras väl och för att ha en mycket lång livslängd.

Vingården är engagerad i hållbar vinodling och har en strängt ekologiskt inriktad filosofi. De har också infört en rad initiativ för att minska sin miljöpåverkan, såsom att använda solenergi och återvinning av vatten.

Clos de Château Gaillard har fått flera utmärkelser för sina viner och är väl respekterad av vinexperter runt om i världen. Besökare är välkomna att utforska vingården och dess viner på plats i Loire-dalen.

Hitta dina favoriter

Välj ur ett av de bredaste sortimenten på marknaden och mixa din egen vinlåda eller välj en av våra färdigkomponerade temalådor.

Vin på väg

Trygg E-handel ska också vara bekväm och snabb. Våra mest populära viner levereras på bara 2-6 dagar! Det är snabba leveranser.

Levererat och klart

Vinerna kommer hem till din dörr, alternativt till närmaste Best Transport-depå. Betala via Klarna när du fått ditt vin.

Så handlar du