Hitta dina favoriter

Välj ur ett av de bredaste sortimenten på marknaden och mixa din egen vinlåda eller välj en av våra färdigkomponerade temalådor.

Vin på väg

Trygg E-handel ska också vara bekväm och snabb. Våra mest populära viner levereras på bara 1-3 dagar! Det är snabbast i Sverige det!

Levererat och klart

Vinerna kommer hem till din dörr, alternativt till närmaste Best Transport-depå eller City Gross-butik. Betala via Klarna när du fått ditt vin.

Så handlar du
Filtrera & anpassa

Viner från Cleto Chiarli & Co.

Efter många år av framgång, Mauro och Anselmo beslutade 2002 att starta ett mycket ambitiöst projekt att bygga en helt ny vingård, som skulle få en ny state-of-the-art produktionslinje, utrustade med den senaste tekniken, vilket gör det möjligt för ...

Läs mer om Cleto Chiarli & Co.
Dölj atlas

Mer om viner från Cleto Chiarli & Co.

Efter många år av framgång, Mauro och Anselmo beslutade 2002 att starta ett mycket ambitiöst projekt: att bygga en helt ny vingård, som skulle få en ny state-of-the-art produktionslinje, utrustade med den senaste tekniken, vilket gör det möjligt för dem att bereda druvor som odlas i Chiarli egendomar för att producera Lambrusco av högsta kvalitet. Samtidigt skulle detta projekt främja alla olika Lambrusco sorter som alltid har funnits i området kring Modena. Den "Azienda Agricola Castelvetro" utgjorde en perfekt miljö där uppfylla detta vinprojekt, eftersom vingården redan hade 40 hektar vingårdar och några historiska byggnader, bland annat "Villa Cialdini, där den berömda italienska patrioten i Risorgimento, General Enrico Cialdini, föddes i 1811. År 2003, då den nya vingård, tillägnad Cleto Chiarli, grundaren av Chiarli Company i Modena, började tillverka Lambrusco, och sedan dess har de bästa val av druvor har plockats, behandlats för att ge bästa kvalitet. Flaskan och etikett är undertecknat med "Cleto Chiarli" Vingården startades år 1860 då bolaget startades av Cleto som familjen som äger än idag.