Filtrera & anpassa

Viner från Domaine Claude Dugat

Utan tvekan en de 10 bästa producenterna i Bourgogne, och en av de 2 eller 3bästai Gevrey Chambertin. Claude kan varje tum av hans vingårdar, och det är denna iver och fanatism som gör hans viner så extraordinära. De är också tillverkade i små ...

Läs mer om Domaine Claude Dugat
Dölj atlas

Mer om viner från Domaine Claude Dugat

Utan tvekan en de 10 bästa producenterna i Bourgogne, och en av de 2 eller 3 bästa i Gevrey Chambertin. Claude kan varje tum av hans vingårdar, och det är denna iver och fanatism som gör hans viner så extraordinära. De är också tillverkade i små mängder med strikt begränsad tillgänglighet. Med några av de äldsta vinstockar av någon annan domaine i Bourgogne, en del så gamla som 70 år gammal, är det med ingen överraskning att Dugat skördar så lite som 18 hektoliter per hektar. Dugats Pinot-druvor talar om terroir och leverera fokuserade fruktsmaker som kan elektrifiera, även chockar munnhålan med kompromisslös renhet. Ingen filtrering, ingen klarning och så lite ingripande under framställningen som möjligt, bör det inte komma som någon överraskning att Dugats Pinoter är högt uppskattade för sin rena och kärnfulla stil.

Hitta dina favoriter

Välj ur ett av de bredaste sortimenten på marknaden och mixa din egen vinlåda eller välj en av våra färdigkomponerade temalådor.

Vin på väg

Trygg E-handel ska också vara bekväm och snabb. Våra mest populära viner levereras på bara 2-6 dagar! Det är snabba leveranser.

Levererat och klart

Vinerna kommer hem till din dörr, alternativt till närmaste Best Transport-depå. Betala via Klarna när du fått ditt vin.

Så handlar du