Filtrera & anpassa

Viner producerade av Ciacci Piccolomini

Ciacci Piccolomini är en välrenommerad vinproducent som är belägen i Montalcino i Toscana, Italien. Företaget grundades år 1868 och har sedan dess varit en av de ledande producenterna av Brunello di Montalcino-viner.Ciacci Piccolominis vingårdar är ...

Läs mer om Ciacci Piccolomini

Vi har tyvärr inga viner från den angivna producenten, men du kan hitta andra populära viner här nedanför.

Populära viner hos Winefinder

Tyvärr har vi just nu inga viner i butiken som matchade din sökning. Kanske något av våra mest populära viner kan vara av intresse?

Dölj atlas

Mer om viner från Ciacci Piccolomini

Ciacci Piccolomini är en välrenommerad vinproducent som är belägen i Montalcino i Toscana, Italien. Företaget grundades år 1868 och har sedan dess varit en av de ledande producenterna av Brunello di Montalcino-viner.

Ciacci Piccolominis vingårdar är belägna på en höjd av 240 till 360 meter över havet och täcker totalt 220 hektar. Vinrankorna odlas med stor omsorg och respekt för naturen, och producenten är känd för att använda hållbara odlingsmetoder för att minska sin påverkan på miljön.

Brunello di Montalcino-vinet är Ciacci Piccolominis stolthet och är en av de mest välrenommerade vinerna i Italien. Vinet görs uteslutande av Sangiovese-druvor och åldras i minst 4 år innan det släpps på marknaden. Resultatet är en djup och komplex smak med toner av röda bär, tobak och läder.

Förutom Brunello di Montalcino producerar Ciacci Piccolomini också andra kvalitetsviner som Rosso di Montalcino, Sant'Antimo och IGT-viner. Producenten har också investerat i modern teknik för att förbättra vinproduktionen och samtidigt bevara den traditionella toskanska stilen och kvaliteten.

Ciacci Piccolomini har vunnit flera utmärkelser för sina viner och har en imponerande meritlista som inkluderar erkännanden från Gambero Rosso, Wine Spectator och Decanter. Vingården är öppen för besökare, och en guidad tur i deras vingårdar och vinkällare är en utmärkt upplevelse för vinälskare.

Hitta dina favoriter

Välj ur ett av de bredaste sortimenten på marknaden och mixa din egen vinlåda eller välj en av våra färdigkomponerade temalådor.

Vin på väg

Trygg E-handel ska också vara bekväm och snabb. Våra mest populära viner levereras på bara 2-6 dagar! Det är snabba leveranser.

Levererat och klart

Vinerna kommer hem till din dörr, alternativt till närmaste Best Transport-depå. Betala via Klarna när du fått ditt vin.

Så handlar du