Filtrera & anpassa

Viner från Chateau Villemaurine

Chteau Villemaurine ägs och drivs sedan 2005 av familjen Onclin med Justin Onclin vid rodret. Egendomen har utvecklats enormt under de senaste decennierna och gör idag stilfulla, välbalanserade och eleganta viner från en blandning av merlot 80 ...

Läs mer om Chateau Villemaurine

Vi har tyvärr inga viner från den angivna producenten, men du kan hitta andra populära viner här nedanför.

Populära viner hos Winefinder

Tyvärr har vi just nu inga viner i butiken som matchade din sökning. Kanske något av våra mest populära viner kan vara av intresse?

Dölj atlas

Mer om viner från Chateau Villemaurine

Château Villemaurine ägs och drivs sedan 2005 av familjen Onclin med Justin Onclin vid rodret. Egendomen har utvecklats enormt under de senaste decennierna och gör idag stilfulla, välbalanserade och eleganta viner från en blandning av merlot (80 procent) och cabernet sauvignon (20 procent). Villemaurine är klassificerad som Saint-Émilion Grand Cru och är belägen på kalkstensplatån nedanför Ausone och ligger granne med Château Soutard. En egendom att hålla ögonen på. 

Hitta dina favoriter

Välj ur ett av de bredaste sortimenten på marknaden och mixa din egen vinlåda eller välj en av våra färdigkomponerade temalådor.

Vin på väg

Trygg E-handel ska också vara bekväm och snabb. Våra mest populära viner levereras på bara 2-6 dagar! Det är snabba leveranser.

Levererat och klart

Vinerna kommer hem till din dörr, alternativt till närmaste Best Transport-depå. Betala via Klarna när du fått ditt vin.

Så handlar du