Filtrera & anpassa

Viner från Chateau Valandraud

Chateau Valandraud är en berömd vinproducent från Saint-milion regionen i Bordeaux, Frankrike. Vingården grundades 1989 av Jean-Luc Thunevin och hans fru Murielle. Jean-Luc, en tidigare vinhandlare, beslutade sig för att skapa sin egen vinproduktion ...

Läs mer om Chateau Valandraud

Vi har tyvärr inga viner från den angivna producenten, men du kan hitta andra populära viner här nedanför.

Populära viner hos Winefinder

Tyvärr har vi just nu inga viner i butiken som matchade din sökning. Kanske något av våra mest populära viner kan vara av intresse?

Dölj atlas

Mer om viner från Chateau Valandraud

Chateau Valandraud är en berömd vinproducent från Saint-??milion regionen i Bordeaux, Frankrike. Vingården grundades 1989 av Jean-Luc Thunevin och hans fru Murielle. Jean-Luc, en tidigare vinhandlare, beslutade sig för att skapa sin egen vinproduktion medan han arbetade som konsult för flera andra vingårdar i regionen.

Chateau Valandraud är känt för sin högkvalitativa vinproduktion och sitt nyskapande synsätt på vinframställning. Vingården är belägen på en liten kulle med kalkstensjord vilket ger vinet dess unika smakprofil. Vinet är gjort på en blandning av druvor, inklusive Merlot, Cabernet Franc, Cabernet Sauvignon och Malbec.

Chateau Valandraud har vunnit flera utmärkelser genom åren, inklusive en 100-poängare av den berömda amerikanska vinjournalisten Robert Parker för sin årgång 2010. Vinet har också rankats som en av Bordeauxs mest eftertraktade viner av Wine Spectator Magazine.

Chateau Valandraud producerar också andra viner, såsom Virginie de Valandraud, en andra vinsort, och Blanc de Valandraud, en vitvin gjord på Sauvignon Blanc och Sémillon druvor.

Vingården är känd för att vara en av de mest innovativa i Bordeaux-regionen. Jean-Luc Thunevin är övertygad om att en modern syn på vinframställning kan kombineras med traditionella tekniker för att skapa högkvalitativa viner. Vingården är också öppen för besökare, där besökarna kan njuta av en rundtur i vingården och en provsmakning av deras utsökta viner.

Hitta dina favoriter

Välj ur ett av de bredaste sortimenten på marknaden och mixa din egen vinlåda eller välj en av våra färdigkomponerade temalådor.

Vin på väg

Trygg E-handel ska också vara bekväm och snabb. Våra mest populära viner levereras på bara 2-6 dagar! Det är snabba leveranser.

Levererat och klart

Vinerna kommer hem till din dörr, alternativt till närmaste Best Transport-depå. Betala via Klarna när du fått ditt vin.

Så handlar du