Filtrera & anpassa

Viner från Chateau Tour de Pez

Efter ägarbytet 1989 har vinerna från Chteau Tour de Pez blivit bättre och bättre för varje år. Den nya ägarfamiljen Boucharahar gjort stora investeringar vinkällaren har genomgått en stor upprustning och rennovering och varje år görs oerhört ...

Läs mer om Chateau Tour de Pez

Vi har tyvärr inga viner från den angivna producenten, men du kan hitta andra populära viner här nedanför.

Populära viner hos Winefinder

Tyvärr har vi just nu inga viner i butiken som matchade din sökning. Kanske något av våra mest populära viner kan vara av intresse?

Dölj atlas

Mer om viner från Chateau Tour de Pez

Efter ägarbytet 1989 har vinerna från Château Tour de Pez blivit bättre och bättre för varje år. Den nya ägarfamiljen Bouchara har gjort stora investeringar:  vinkällaren har genomgått en stor upprustning och rennovering och varje år görs oerhört noggranna selekteringar av skörden. Detta arbete har höjt kvaliteten från en relativt medelmåttig producent till en framstående och karaktäristisk Saint-Estèphe. Vinerna kännetecknas numera av modern rikhet och läcker fyllighet, och är oftast ett nöje att avnjuta bara 4-5 år efter skördeåret.

Egendomen ligger i appellationen St Estèphe i norra Médoc och omfattar 31 hektar vinodlingar. Jordmånen består av både väldränerade grusiga jordar och kalkrik lera. Druvorna skördas för hand och sorteras och avstjälkas noggrant. Jäsningen sker i temperaturkontrollerade ståltankar och vinet lagras i 14 månader på 40% nya franska ekfat

Hitta dina favoriter

Välj ur ett av de bredaste sortimenten på marknaden och mixa din egen vinlåda eller välj en av våra färdigkomponerade temalådor.

Vin på väg

Trygg E-handel ska också vara bekväm och snabb. Våra mest populära viner levereras på bara 2-6 dagar! Det är snabba leveranser.

Levererat och klart

Vinerna kommer hem till din dörr, alternativt till närmaste Best Transport-depå. Betala via Klarna när du fått ditt vin.

Så handlar du