Filtrera & anpassa

Viner från Chateau Ste Michelle

Man skulle kunna säga att Chateau Ste Michelle är för Washington State och Columbia Valley vad Mondavi är för Kalifornien. Redan under förbudstiden på 30-talet gjorde man försök med att odla amerikanska druvor på bästa sätt för att producera vin. I ...

Läs mer om Chateau Ste Michelle

Vi har tyvärr inga viner från den angivna producenten, men du kan hitta andra populära viner här nedanför.

Populära viner hos Winefinder

Tyvärr har vi just nu inga viner i butiken som matchade din sökning. Kanske något av våra mest populära viner kan vara av intresse?

Dölj atlas

Mer om viner från Chateau Ste Michelle

Man skulle kunna säga att Chateau Ste Michelle är för Washington State och Columbia Valley vad Mondavi är för Kalifornien. Redan under förbudstiden på 30-talet gjorde man försök med att odla amerikanska druvor på bästa sätt för att producera vin. I slutet av 60-talet startad man så med att odla och göra vin på europeiska druvor och framgångarna lät inte vänta på sig. Produktionen ökade och i mitten på 80-talet byggde man ut vineriet. Idag producerar Chateau Ste Michelle en lång rad viner från en mängd olika druvor som riesling, chardonnay, cabernet och syrah.

Man har även ett projekt tillsammans med italienska Antinori, Col Solare, där man gör ett högklassigt rött vin på cabernet från Columbia Valley. Och med Ernst Loosen (en av de bästa i Mosel) gör man ett prestigevin på riesling kallat för Eroica - också det på druvor från Columbia Valley. 

Hitta dina favoriter

Välj ur ett av de bredaste sortimenten på marknaden och mixa din egen vinlåda eller välj en av våra färdigkomponerade temalådor.

Vin på väg

Trygg E-handel ska också vara bekväm och snabb. Våra mest populära viner levereras på bara 2-6 dagar! Det är snabba leveranser.

Levererat och klart

Vinerna kommer hem till din dörr, alternativt till närmaste Best Transport-depå. Betala via Klarna när du fått ditt vin.

Så handlar du