Filtrera & anpassa

Viner från Chateau Sociando Mallet

Sociando-Mallet ligger i kommunen Saint Seurin de Cadourne, norr om Saint Estphe, men fortfarande inom Haut Médocs gränser. Slottet räknades på slutet av 1800-talet som ett av kommunens bästa men råkade sedan ut för en lång period av förfall. När ...

Läs mer om Chateau Sociando Mallet

Vi har tyvärr inga viner från den angivna producenten, men du kan hitta andra populära viner här nedanför.

Populära viner hos Winefinder

Tyvärr har vi just nu inga viner i butiken som matchade din sökning. Kanske något av våra mest populära viner kan vara av intresse?

Dölj atlas

Mer om viner från Chateau Sociando Mallet

Sociando-Mallet ligger i kommunen Saint Seurin de Cadourne, norr om Saint Estèphe, men fortfarande inom Haut Médocs gränser. Slottet räknades på slutet av 1800-talet som ett av kommunens bästa men råkade sedan ut för en lång period av förfall. När Jean Gautreau 1969 köpte den nerslitna egendomen återstod endast sju hektar vingårdar. Sedan dess har allting renoverats och vingårdsarealen utökats till 55 hektar.

Hitta dina favoriter

Välj ur ett av de bredaste sortimenten på marknaden och mixa din egen vinlåda eller välj en av våra färdigkomponerade temalådor.

Vin på väg

Trygg E-handel ska också vara bekväm och snabb. Våra mest populära viner levereras på bara 2-6 dagar! Det är snabba leveranser.

Levererat och klart

Vinerna kommer hem till din dörr, alternativt till närmaste Best Transport-depå. Betala via Klarna när du fått ditt vin.

Så handlar du