Filtrera & anpassa

Vinerna från Château Simard

Chteau Simard är en anrik vinproducent belägen i den vackra Bordeaux-regionen i Frankrike. Vinhuset är känt för att producera eleganta och harmoniska viner med stor lagringspotential.Historien om Chteau Simard går tillbaka till 1700-talet då familjen ...

Läs mer om Château Simard
Dölj atlas

Mer om viner från Château Simard

Château Simard är en anrik vinproducent belägen i den vackra Bordeaux-regionen i Frankrike. Vinhuset är känt för att producera eleganta och harmoniska viner med stor lagringspotential.

Historien om Château Simard går tillbaka till 1700-talet då familjen Simard köpte vingården. Idag är det sjätte generationen av familjen som driver verksamheten och bevarar dess arv. Vingården täcker en yta av 40 hektar och består huvudsakligen av druvsorterna Merlot och Cabernet Franc.

En av de mest framstående egenskaperna hos Château Simards viner är deras förmåga att åldras på ett förtjusande sätt. Vinerna som tillverkas här är känt för sina mjuka tanniner, eleganta smaker och subtila komplexitet. Deras druvor odlas och skördas för hand, och de vinifieras med största omsorg och precision.

Château Simards viner kan avnjutas unga, men det är särskilt deras potential för långvarig lagring som har gjort dem så kända. Vinerna från denna producent kan ofta åldras i flera decennier, vilket ger dem tid att utveckla komplexa smaker och aromer.

Château Simard är en vinproducent med en rik och stolt historia. De har utvecklat en unik och omtyckt stil, som har lockat vinentusiaster från hela världen. Deras engagemang för kvalitet och passion för vinproduktion har gjort dem till en av de mest respekterade och älskade vinproducenterna i Bordeaux-regionen.

Hitta dina favoriter

Välj ur ett av de bredaste sortimenten på marknaden och mixa din egen vinlåda eller välj en av våra färdigkomponerade temalådor.

Vin på väg

Trygg E-handel ska också vara bekväm och snabb. Våra mest populära viner levereras på bara 2-6 dagar! Det är snabba leveranser.

Levererat och klart

Vinerna kommer hem till din dörr, alternativt till närmaste Best Transport-depå. Betala via Klarna när du fått ditt vin.

Så handlar du