Filtrera & anpassa

Viner producerade av Chateau Serilhan

Chateau Serilhan är en vinproducent från Bordeaux, Frankrike, som har en rik historia och känd för sina eleganta viner. Denna anläggning ligger i Saint-Estphe, på vänster stranden av floden Gironde, och har varit i produktion sedan 1700-talet. Idag ...

Läs mer om Chateau Serilhan

Vi har tyvärr inga viner från den angivna producenten, men du kan hitta andra populära viner här nedanför.

Populära viner hos Winefinder

Tyvärr har vi just nu inga viner i butiken som matchade din sökning. Kanske något av våra mest populära viner kan vara av intresse?

Dölj atlas

Mer om viner från Chateau Serilhan

Chateau Serilhan är en vinproducent från Bordeaux, Frankrike, som har en rik historia och känd för sina eleganta viner. Denna anläggning ligger i Saint-Estèphe, på vänster stranden av floden Gironde, och har varit i produktion sedan 1700-talet. Idag ägs gården av familjen Prats, som har fortsatt att föra arvet vidare genom att producera högkvalitativa viner.

Chateau Serilhan sträcker sig över en yta av 30 hektar, där 25 hektar är planterade med vinstockar. Här odlas druvsorterna Cabernet Sauvignon, Merlot, Cabernet Franc och Petit Verdot, som ger vinerna en komplex smakprofil med en mjuk och fruktig karaktär. Druvorna skördas för hand för att säkerställa högsta möjliga kvalitet på varje flaska.

Gården är också känd för sin ekologiska filosofi och använder endast naturliga metoder för att odla sina vinstockar. Deras odlingar är certifierade enligt EU:s regler för ekologisk produktion.

Chateau Serilhan producerar huvudsakligen två viner - Chateau Serilhan och Cru Bourgeois Exceptionnel. Chateau Serilhan är en blandning av Cabernet Sauvignon, Merlot och Cabernet Franc, medan Cru Bourgeois Exceptionnel är en blandning av Cabernet Sauvignon, Merlot, Cabernet Franc och Petit Verdot. Båda vinerna är eleganta, komplexa och har en utmärkt balans mellan tanniner och fruktighet.

Chateau Serilhan är en av de äldsta och mest respekterade vinproducenterna i Bordeaux, Frankrike. Deras filosofi om att producera högkvalitativa viner på ett hållbart sätt har gjort dem till en favorit bland vinälskare runt om i världen.

Hitta dina favoriter

Välj ur ett av de bredaste sortimenten på marknaden och mixa din egen vinlåda eller välj en av våra färdigkomponerade temalådor.

Vin på väg

Trygg E-handel ska också vara bekväm och snabb. Våra mest populära viner levereras på bara 2-6 dagar! Det är snabba leveranser.

Levererat och klart

Vinerna kommer hem till din dörr, alternativt till närmaste Best Transport-depå. Betala via Klarna när du fått ditt vin.

Så handlar du