Filtrera & anpassa

Viner från Chateau Saint Pierre

Ännu ett av Henri Martins underverk se Ch. Gloria. 1982 köpte han denna krympande gård och räddade den från att försvinna helt. Tidigare ägdes St-Pierre av två belgare vilket var till nytta för Henri Martin så till vida att han redan hade en marknad ...

Läs mer om Chateau Saint Pierre

Vi har tyvärr inga viner från den angivna producenten, men du kan hitta andra populära viner här nedanför.

Populära viner hos Winefinder

Tyvärr har vi just nu inga viner i butiken som matchade din sökning. Kanske något av våra mest populära viner kan vara av intresse?

Dölj atlas

Mer om viner från Chateau Saint Pierre

Ännu ett av Henri Martins underverk (se Ch. Gloria). 1982 köpte han denna krympande gård och räddade den från att försvinna helt. Tidigare ägdes St-Pierre av två belgare vilket var till nytta för Henri Martin så till vida att han redan hade en marknad för sina viner. Idag är vinerna eftertraktade i hela världen. Sitt namn har vingården från en långt tidigare ägare Baron de Saint-Pierre från perioden Louis XV. Slottet och vingårdarna är nu restaurerade och nu är egendomen en mönstergård. Jean Louis Triaud, svärson till Henri Martin (död 1991) tog först över men nu ägs det av hans son François.
Hitta dina favoriter

Välj ur ett av de bredaste sortimenten på marknaden och mixa din egen vinlåda eller välj en av våra färdigkomponerade temalådor.

Vin på väg

Trygg E-handel ska också vara bekväm och snabb. Våra mest populära viner levereras på bara 2-6 dagar! Det är snabba leveranser.

Levererat och klart

Vinerna kommer hem till din dörr, alternativt till närmaste Best Transport-depå. Betala via Klarna när du fått ditt vin.

Så handlar du