Filtrera & anpassa

Viner från Chateau Rayne Vigneau

Vid klassificeringen 1855 var Rayne Vigneau ett av de 11 slott som klassades som 1 Cru efter Chateau dYquem som blev Premier Cru Supérieur. Slottet ligger i kommunen Bommes som är en av fem byar med rätten att sätta Sauternes på etiketten. Med den ...

Läs mer om Chateau Rayne Vigneau

Vi har tyvärr inga viner från den angivna producenten, men du kan hitta andra populära viner här nedanför.

Populära viner hos Winefinder

Tyvärr har vi just nu inga viner i butiken som matchade din sökning. Kanske något av våra mest populära viner kan vara av intresse?

Dölj atlas

Mer om viner från Chateau Rayne Vigneau

Vid klassificeringen 1855 var Rayne Vigneau ett av de 11 slott som klassades som 1 Cru efter Chateau d´Yquem som blev Premier Cru Supérieur. Slottet ligger i kommunen Bommes som är en av fem byar med rätten att sätta Sauternes på etiketten. Med den ovanligt höga andelen av sauvignon blanc så betecknas slottets viner som något lättsammare och inte allt för söta. Man låter även merparten av saften få jäsa på rostfritt stål innan de lagras på små barriquefat. Slottet ligger alldeles vid Cironfloden vilket bidrar till ett utmärkt microklimat där ädelrötan botrytis cinerea utvecklas perfekt.

Hitta dina favoriter

Välj ur ett av de bredaste sortimenten på marknaden och mixa din egen vinlåda eller välj en av våra färdigkomponerade temalådor.

Vin på väg

Trygg E-handel ska också vara bekväm och snabb. Våra mest populära viner levereras på bara 2-6 dagar! Det är snabba leveranser.

Levererat och klart

Vinerna kommer hem till din dörr, alternativt till närmaste Best Transport-depå. Betala via Klarna när du fått ditt vin.

Så handlar du