Filtrera & anpassa

Viner från Chateau Potensac

I norra Médoc strax norr om Saint-stephe hittar vi denna välskötta och mycket intressanta egendom som ägs av Domaines Delon Léoville-las-Cases och Nenin. Pontensac tillhör topparna bland de slott som är klassificerade som Crus Bourgeois och gör ...

Läs mer om Chateau Potensac

Vi har tyvärr inga viner från den angivna producenten, men du kan hitta andra populära viner här nedanför.

Populära viner hos Winefinder

Tyvärr har vi just nu inga viner i butiken som matchade din sökning. Kanske något av våra mest populära viner kan vara av intresse?

Dölj atlas

Mer om viner från Chateau Potensac

I norra Médoc strax norr om Saint-Éstephe hittar vi denna välskötta och mycket intressanta egendom som ägs av Domaines Delon (Léoville-las-Cases och Nenin). Pontensac tillhör topparna bland de slott som är klassificerade som Crus Bourgeois och gör välstrukturerade viner med fin klassisk doft (tobak, svarta vinbär, kryddor och blyerts) och som lätt tål att lagras 15-20 år från bättre årgångar. Det här är helt klart en av topparna i norra Médoc. Egendomen är planterad med merlot (49.6%)l, cabernet franc (15.7%), cabernet sauvignon (33.7%), petit verdot (0.9%).

Hitta dina favoriter

Välj ur ett av de bredaste sortimenten på marknaden och mixa din egen vinlåda eller välj en av våra färdigkomponerade temalådor.

Vin på väg

Trygg E-handel ska också vara bekväm och snabb. Våra mest populära viner levereras på bara 2-6 dagar! Det är snabba leveranser.

Levererat och klart

Vinerna kommer hem till din dörr, alternativt till närmaste Best Transport-depå. Betala via Klarna när du fått ditt vin.

Så handlar du