Filtrera & anpassa

Viner från Chateau Pavie Macquin

Chteau Pavie Macquin är en av de egendomar i St Emilion som gjort störst framsteg de senaste 20 åren och som nu producerar förstklassiga viner. Egendomen är belägen öster om byn St Emilion och innefattar 15 hektar vingårdar på Cte Pavie, i ...

Läs mer om Chateau Pavie Macquin
Dölj atlas

Mer om viner från Chateau Pavie Macquin

Château Pavie Macquin är en av de egendomar i St Emilion som gjort störst framsteg de senaste 20 åren och som nu producerar förstklassiga viner. Egendomen är belägen öster om byn St Emilion och innefattar 15 hektar vingårdar på Côte Pavie, i anslutning till vingårdarna Pavie, Pavie-Decesse och Troplong-Mondot. 

Sedan 1990-talet har Nicolas Thienpoint och Stéphane Derenoncourt varit ansvariga för egendomen. Nicolas Thienpoint, som anses vara en pionjär på den högra stranden, tänjde först på gränserna för ekologisk och sedan biodynamisk vinframställning för att utveckla husets stil tillsammans med Stéphane Derenoncourt.

Egendomen grundades av Albert Macquin 1887 när han köpte på sig en mängd olika mindre vingårdar. Idag är det fortfarande Alberts barn barn, Benoit Corre, Bruno Corre och Marie-Jacques Charpentier som driver egendomen vidare. Pavie Macquin är klassad som en av de 14 Premier Grand Crus-egendomarna. 

Vinet görs på en blandning av mestadels Merlot och cirka 20 procent Cabernet Franc i blenden. Och man har också två procent av mycket gamla Cabernet Sauvignon-stockar som man brukar krydda den slutgiltiga blandningen med. 

Hitta dina favoriter

Välj ur ett av de bredaste sortimenten på marknaden och mixa din egen vinlåda eller välj en av våra färdigkomponerade temalådor.

Vin på väg

Trygg E-handel ska också vara bekväm och snabb. Våra mest populära viner levereras på bara 2-6 dagar! Det är snabba leveranser.

Levererat och klart

Vinerna kommer hem till din dörr, alternativt till närmaste Best Transport-depå. Betala via Klarna när du fått ditt vin.

Så handlar du