Filtrera & anpassa

Viner från Chateau Nenin

Chteau Nenin tillhörde länge en av de där egendomarna som underpresterade i Bordeaux. Allt det ändrades när Jean-Hubert Delon och Domaines Delon, ägare av Léoville-las-Cases och Pontensac, tog över slottet 1997. Sen dess har Nenin bara blivit bättre ...

Läs mer om Chateau Nenin
Dölj atlas

Mer om viner från Chateau Nenin

Château Nenin tillhörde länge en av de där egendomarna som underpresterade i Bordeaux. Allt det ändrades när Jean-Hubert Delon och Domaines Delon, ägare av Léoville-las-Cases och Pontensac, tog över slottet 1997. Sen dess har Nenin bara blivit bättre och bättre och teamet gör i dag vin med samma sinne för detaljer och känsla för terroir som på Léoville-las-Cases. Med sina 32 hektar tillhör man de största i Pomerol och vingårdarna är planterade med 76 procent merlot, 23 procent cabernet franc och en procent cabernet sauvignon. Nenin är idag lite av "Bordeauxkännarens hemlighet" och gör välstrukturerade och eleganta viner som får en härlig komplexitet med lagring. Dessutom till ett (för Pomerol) bra pris. 

Hitta dina favoriter

Välj ur ett av de bredaste sortimenten på marknaden och mixa din egen vinlåda eller välj en av våra färdigkomponerade temalådor.

Vin på väg

Trygg E-handel ska också vara bekväm och snabb. Våra mest populära viner levereras på bara 2-6 dagar! Det är snabba leveranser.

Levererat och klart

Vinerna kommer hem till din dörr, alternativt till närmaste Best Transport-depå. Betala via Klarna när du fått ditt vin.

Så handlar du