Hitta dina favoriter

Välj ur ett av de bredaste sortimenten på marknaden och mixa din egen vinlåda eller välj en av våra färdigkomponerade temalådor.

Vin på väg

Trygg E-handel ska också vara bekväm och snabb. Våra mest populära viner levereras på bara 1-3 dagar! Det är snabbast i Sverige det!

Levererat och klart

Vinerna kommer hem till din dörr, alternativt till närmaste Best Transport-depå eller City Gross-butik. Betala via Klarna när du fått ditt vin.

Så handlar du
Filtrera & anpassa

Viner från Chateau Montrose

Montrose betyder rosa berg. Den flacka kulle som detta slott ligger på var nämligen helt klädd med ljung till början av 1800-talet. Denna vingård är den sist planterade 1825 av de klassade slotten i Médoc. År 1896 köpte den nuvarande ägarfamiljen ...

Läs mer om Chateau Montrose
Det finns fler viner i Premium!

Här hittar du de bästa vinerna från de bästa producentera.

Hämta Premiumviner
Dölj atlas

Mer om viner från Chateau Montrose

Montrose betyder rosa berg. Den flacka kulle som detta slott ligger på var nämligen helt klädd med ljung till början av 1800-talet. Denna vingård är den sist planterade (1825) av de klassade slotten i Médoc. År 1896 köpte den nuvarande ägarfamiljen Charmolüe egendomen och har verkligen satt sin prägel på vinet. Från ca 1950 fram till början av 1970-talet var Montrose det ledande vinet i St-Estèphe.