Filtrera & anpassa

Viner från Château Mauvesin-Barton

Chteau Mauvesin-Barton är en vinproducent som ligger i den berömda vinregionen Bordeaux i Frankrike. Vinhuset grundades på 1800-talet och har sedan dess varit i familjen Bartons ägo. Chteau Mauvesin-Barton är känt för att producera högkvalitativa ...

Läs mer om Château Mauvesin-Barton

Vi har tyvärr inga viner från den angivna producenten, men du kan hitta andra populära viner här nedanför.

Populära viner hos Winefinder

Tyvärr har vi just nu inga viner i butiken som matchade din sökning. Kanske något av våra mest populära viner kan vara av intresse?

Dölj atlas

Mer om viner från Château Mauvesin-Barton

Château Mauvesin-Barton är en vinproducent som ligger i den berömda vinregionen Bordeaux i Frankrike. Vinhuset grundades på 1800-talet och har sedan dess varit i familjen Bartons ägo. Château Mauvesin-Barton är känt för att producera högkvalitativa viner som utmärks av sin elegans och balans.

Vinodlingarna sträcker sig över 50 hektar med olika druvsorter, där Cabernet Sauvignon, Merlot och Cabernet Franc utgör huvuddelen. Vinodlingarna ligger på ett högt läge vilket ger ett utmärkt mikroklimat för vinproduktion. Jordmånen är blandad, vilket ger vinet en komplex smak och arom.

Château Mauvesin-Barton producerar flera olika sorters viner, men den mest kända är Château Mauvesin-Barton. Detta vin är gjort av Cabernet Sauvignon och Merlot och har lagrats på ekfat i 18 månader. Resultatet är en vin med mjuka tanniner och en djup röd färg. Smaken utmärks av röda bär, tobak och vanilj.

Familjen Barton har alltid haft en passion för vinproduktion och har arbetat hårt för att hålla traditionerna vid liv. De har investerat i modern teknik samtidigt som de har bevarat de gamla tillverkningsmetoderna. Genom detta har de skapat viner som utstrålar både tradition och kvalitet.

Château Mauvesin-Barton är ett vinhus med anor och en stolt historia. Deras viner är en symbol för Bordeauxs rika vintradition och är uppskattade över hela världen.

Hitta dina favoriter

Välj ur ett av de bredaste sortimenten på marknaden och mixa din egen vinlåda eller välj en av våra färdigkomponerade temalådor.

Vin på väg

Trygg E-handel ska också vara bekväm och snabb. Våra mest populära viner levereras på bara 2-6 dagar! Det är snabba leveranser.

Levererat och klart

Vinerna kommer hem till din dörr, alternativt till närmaste Best Transport-depå. Betala via Klarna när du fått ditt vin.

Så handlar du