Filtrera & anpassa

Viner från Chateau Maucamps

Maucamps är en av de ledande Cru Bourgeois egendomarna. Den 17 hektar stora vingård i Macau nära Margaux, ligger på Garonnaise-grus med lera,. Man gränsar dels till La Lagune och Cantemerle. Geografiskt sett så är merparten av Médoc-halvön en ...

Läs mer om Chateau Maucamps

Vi har tyvärr inga viner från den angivna producenten, men du kan hitta andra populära viner här nedanför.

Populära viner hos Winefinder

Tyvärr har vi just nu inga viner i butiken som matchade din sökning. Kanske något av våra mest populära viner kan vara av intresse?

Dölj atlas

Mer om viner från Chateau Maucamps

Maucamps är en av de ledande Cru Bourgeois egendomarna. Den 17 hektar stora vingård i Macau nära Margaux, ligger på Garonnaise-grus med lera,. Man gränsar dels till La Lagune och Cantemerle. Geografiskt sett så är merparten av Médoc-halvön en triangelformad landtunga som ligger o nordvästlig riktning om staden Bordeaux. Médoc startar vid Blanquefort Jalle och sträcker sig så långt som till den yttersta utposten Pointe de Graves, precis på tippen mot Atlanten. I väster ligger Atlanten och till öster ligger det stora innanhavet Gironde. Vingårdarna ligger som ett smalt pärlband längs med floden, som innevånarna på Médoc kallar den. Till denna appellation räknas många egendomar från norr till söder och spridningen är stor i druvsammansättning, jordmån och belägenhet. Appellationen omger de fyra stora kommunerna samt Moulis och Listrac och består av tradition av mindre egendomar som gör klassiska, ofta grova, viner. Appellationens viner är enklare i stil med en annan struktur än vinerna från de stora appellationerna.    
Hitta dina favoriter

Välj ur ett av de bredaste sortimenten på marknaden och mixa din egen vinlåda eller välj en av våra färdigkomponerade temalådor.

Vin på väg

Trygg E-handel ska också vara bekväm och snabb. Våra mest populära viner levereras på bara 2-6 dagar! Det är snabba leveranser.

Levererat och klart

Vinerna kommer hem till din dörr, alternativt till närmaste Best Transport-depå. Betala via Klarna när du fått ditt vin.

Så handlar du