Filtrera & anpassa

Viner från Chateau Liversan

1983 köpte familjen Polignac egendomen efter att ha sålt sin del i Champagnehuset Pommery. Egendomen, som då var i ganska dåligt skick, renoverades efter hand till en modern anläggning. Efter en familjetragedi i början av 1990-talet sålde familjen av ...

Läs mer om Chateau Liversan

Vi har tyvärr inga viner från den angivna producenten, men du kan hitta andra populära viner här nedanför.

Populära viner hos Winefinder

Tyvärr har vi just nu inga viner i butiken som matchade din sökning. Kanske något av våra mest populära viner kan vara av intresse?

Dölj atlas

Mer om viner från Chateau Liversan

1983 köpte familjen Polignac egendomen efter att ha sålt sin del i Champagnehuset Pommery. Egendomen, som då var i ganska dåligt skick, renoverades efter hand till en modern anläggning.  Efter en familjetragedi i början av 1990-talet sålde familjen av en del till de förra ägarna, Boncampe och idag driver de slottet tillsammans. Totalt förfogar man över 48 ha som är planterade med 49% Cabernet Sauvignon, 38% Merlot, 10% Cabernet Franc och 3% Petit Verdot. Vinet brukar beskrivas som väldigt typiskt för området med fin lagringspotential och där kärnan är finess och elegans och inte bara kraft.
Hitta dina favoriter

Välj ur ett av de bredaste sortimenten på marknaden och mixa din egen vinlåda eller välj en av våra färdigkomponerade temalådor.

Vin på väg

Trygg E-handel ska också vara bekväm och snabb. Våra mest populära viner levereras på bara 2-6 dagar! Det är snabba leveranser.

Levererat och klart

Vinerna kommer hem till din dörr, alternativt till närmaste Best Transport-depå. Betala via Klarna när du fått ditt vin.

Så handlar du