Filtrera & anpassa

Viner producerade av Chateau Lilian Ladouys

Chateau Lilian Ladouys är en prestigefylld vinproducent från Saint-Estphe, Bordeaux i Frankrike. Vinproducenten är en av de mest välrenommerade i regionen och har en lång och rik historia som sträcker sig tillbaka till 1500-talet.Chateau Lilian ...

Läs mer om Chateau Lilian Ladouys

Vi har tyvärr inga viner från den angivna producenten, men du kan hitta andra populära viner här nedanför.

Populära viner hos Winefinder

Tyvärr har vi just nu inga viner i butiken som matchade din sökning. Kanske något av våra mest populära viner kan vara av intresse?

Dölj atlas

Mer om viner från Chateau Lilian Ladouys

Chateau Lilian Ladouys är en prestigefylld vinproducent från Saint-Estèphe, Bordeaux i Frankrike. Vinproducenten är en av de mest välrenommerade i regionen och har en lång och rik historia som sträcker sig tillbaka till 1500-talet.

Chateau Lilian Ladouys har ett omfattande vingårdar på 47 hektar och odlar huvudsakligen Cabernet Sauvignon, Merlot, Cabernet Franc och Petit Verdot druvor. Vingårdarna är belägna på kullar som omger byn Saint-Estèphe och erbjuder en perfekt terroir för odling av högkvalitativa druvor.

Företaget strävar efter att producera vin av högsta kvalitet genom att använda en kombination av traditionella och moderna tekniker. Vinerna är kända för sin elegans, komplexitet och långa lagringspotential. Chateau Lilian Ladouys har också en stark hållbarhetspraxis och har infört flera initiativ för att minska deras koldioxidavtryck.

Chateau Lilian Ladouys har fått flera utmärkelser genom åren för sina utmärkta viner, inklusive en ranking som 'Cru Bourgeois Exceptionnel' 2015, vilket är den högsta utmärkelsen för en Cru Bourgeois-vinproducent. Deras viner är mycket eftertraktade av vinälskare runt om i världen.

Sammanfattningsvis är Chateau Lilian Ladouys en av de mest anmärkningsvärda vinproducenterna i Bordeaux-regionen i Frankrike. Med sin rika historia, höga kvalitet och hållbara praxis har de lyckats upprätthålla en stark position i vinindustrin.

Hitta dina favoriter

Välj ur ett av de bredaste sortimenten på marknaden och mixa din egen vinlåda eller välj en av våra färdigkomponerade temalådor.

Vin på väg

Trygg E-handel ska också vara bekväm och snabb. Våra mest populära viner levereras på bara 2-6 dagar! Det är snabba leveranser.

Levererat och klart

Vinerna kommer hem till din dörr, alternativt till närmaste Best Transport-depå. Betala via Klarna när du fått ditt vin.

Så handlar du