Filtrera & anpassa

Viner från Chateau lEvangile

LEvangile har alltid gjort några av de finaste vinerna i Pomerol, och när Domaines Baron de Rothschild köpte 70% av slottet år 1990 och därmed säkrade slottet finansiella stabilitet. Detta krävs för att få LEvangile till en nivå som utmanar både Ch ...

Läs mer om Chateau lEvangile
Dölj atlas

Mer om viner från Chateau lEvangile

LEvangile har alltid gjort några av de finaste vinerna i Pomerol, och när Domaines Baron de Rothschild köpte 70% av slottet år 1990 och därmed säkrade slottet finansiella stabilitet. Detta krävs för att få LEvangile till en nivå som utmanar både Ch. Pétrus och Lafleur. Slottets marker är idealiskt belägna omgivet av Pétrus, La Conseillante, Vieux Château Certan, södra Cheval Blanc, och vinet vinifieres av den berömda oenolog Michel Roland. Flera internationella vinkritikkere, bland dem Parker, förutspår LEvangile som Pomerols nya referenspunkt.
Hitta dina favoriter

Välj ur ett av de bredaste sortimenten på marknaden och mixa din egen vinlåda eller välj en av våra färdigkomponerade temalådor.

Vin på väg

Trygg E-handel ska också vara bekväm och snabb. Våra mest populära viner levereras på bara 2-6 dagar! Det är snabba leveranser.

Levererat och klart

Vinerna kommer hem till din dörr, alternativt till närmaste Best Transport-depå. Betala via Klarna när du fått ditt vin.

Så handlar du