Filtrera & anpassa

Viner från Château Les Grandes Murailles

Chteau Les Grandes Murailles är den minsta klassificerade vingården i Bordeaux. Vingården täcker 2 hektar och ligger vid foten av Saint-Emilions Grande Muraille, ruinerna av ett dominikanskt kloster byggt under medeltiden. Vingården är belägen i ...

Läs mer om Château Les Grandes Murailles

Vi har tyvärr inga viner från den angivna producenten, men du kan hitta andra populära viner här nedanför.

Populära viner hos Winefinder

Tyvärr har vi just nu inga viner i butiken som matchade din sökning. Kanske något av våra mest populära viner kan vara av intresse?

Dölj atlas

Mer om viner från Château Les Grandes Murailles

Château Les Grandes Murailles är den minsta klassificerade vingården i Bordeaux. Vingården täcker 2 hektar och ligger vid foten av Saint-Emilions "Grande Muraille", ruinerna av ett dominikanskt kloster byggt under medeltiden. Vingården är belägen i hjärtat av St-Emilion på en jordmån bestående av lerkalkstensjord som erbjuder en fantastisk dränering. Druvsammansättningen i vingården är 100% Merlot och den ligger intill Clos Fourtet (1er Grand Cru classé). Denna lilla egendom ägs nu av Philippe Cuvelier, som har gjort så mycket på Clos Fourtet och nyligen på Château Poujeaux i Moulis.

Hitta dina favoriter

Välj ur ett av de bredaste sortimenten på marknaden och mixa din egen vinlåda eller välj en av våra färdigkomponerade temalådor.

Vin på väg

Trygg E-handel ska också vara bekväm och snabb. Våra mest populära viner levereras på bara 2-6 dagar! Det är snabba leveranser.

Levererat och klart

Vinerna kommer hem till din dörr, alternativt till närmaste Best Transport-depå. Betala via Klarna när du fått ditt vin.

Så handlar du